Uw woning verkopen?

Ik help u graag bij de verkoop van uw woning en begeleidt u persoonlijk in iedere fase; voordat de woning te koop wordt aangeboden tot aan de overdracht bij de notaris.

 

De eerste stap is een kennismakingsgesprek in uw woning waarin we de mogelijkheden aftasten en komen tot een waarde-indicatie. Dan maak ik een verkoopplan  en ga ik aan de slag met het inmeten van de woning en het maken van de beschrijving voor de brochure. Vervolgens worden er foto's gemaakt door een professionele fotograaf. Van tevoren geef ik u graag advies over hoe uw woning zo goed mogelijk “verkoopklaar” gemaakt kan worden, zodat de presentatie op internet zo optimaal mogelijk zal zijn.

 

Dan wordt de woning aangemeld op Funda en kunnen we starten met de bezichtigingen. Dit gebeurt uiteraard altijd in overleg met u en na de bezichtiging koppel ik altijd even bij u terug zodat u weet hoe de kijker de woning heeft ervaren.

 

Als de koper is gevonden dan worden de onderhandelingen opgestart en bij overeenstemming over o.a. prijs en oplevering volgt de begeleiding naar de notaris die de verkoopakte gaat opstellen. 

 

Op de dag van overdracht  wordt de eind-inspectie van de woning  geregeld en worden de  meterstanden opgenomen.

 

Heeft u nog vragen? Bel of mail gerust!

funda logo blauw.png

Bent u benieuwd wat uw eigen woning waard is?

Vul het contactformulier in voor een gratis waardebepaling

Voor meer informatie, een gratis waardebepaling van uw woning of voor het maken van een afspraak kunt u mij bellen op onderstaand telefoonnummer. Als u liever door mij gebeld wilt worden, vul dan het contactformulier in, dan bel ik u zo snel mogelijk.

Asset 22211.png
funda logo blauw.png

      06 - 4379 5768

astrid@avlrealestate.nl

  • Facebook
  • LinkedIn Social Icon
Contact